Måla måla

Hallå!

Jag tar en paus i målandet nu. Håller på att måla om sovrummet, har målat första lagret så nu ska färgen torka lite innan vi målar det andra. Blir såå fint :) Spacklade igår och slipade i morse innan vi började måla. :)

Innan:(gammal bild)


I am done

Nu är rapporten inskickad och klar! Nu blir sen lunch och när min man kommer hem ska jag tvinga honom med på en promenad i det fina vädret! :)


Äntligen ser jag slutet

Nu, nu snart är den klar! Verksamhetsrapporten från helvetet! Har typ ett stycke kvar att skriva sen får det banne mig gå som det går! Har iaf studiedag idag för att skriva klart, sen ska det in till handledaren för granskning innan jag skickar i den! Wiiiie!!!

Har haft en bra helg iaf, i fredags kom millis hit efter praktiken för ett par timmars prat och så lite kaffe på det. I Lördags satt jag och skrev på rapporten, promenerade lite och bara myste omkring här hemma mest. Och i söndags var vi produktiva minsann, skrev på rapporten, tvättade ett antal tvättar, bytte sängkläder och rensade lite skit osv. På kvällen gick vi in till stan för middag på Oleary´s med vänner och efter det blev det bio. Mysig söndag! :)

Igår var det praktik som gällde mellan 8 och 16. Sen hem och fixa lite innan vi gav oss ut i ovädret för promenad, 1,5 timme senare och stelfusna lår gjorde vi egna hamburgare och kröp ner i soffan.

Imorgon börjar jag kl 7 då jag ska vara med ute i verksamheten, ska bli spännande!!


Sådär nu har ni fått en redig uppdatering :)

15 Februari

Sitter och knåpar på min verksamhetsrapport som ska in om en vecka. Har studiedag idag så idag fick jag sovmorgon, till kl 8. Märks att man har kommit in i rutiner nu sen praktiken började, riktigt skönt faktiskt!

Får väl se hur länge jag orkar bråka med rapporten men ska iaf försöka skriva klart en sida, sen får jag väl fortsätta ikväll när jag är själv i huset.

Babe är också ledig idag så vi ska väl passa på och försöka få lite gjort också, skulle ha tvättat men det fanns ingen tvättid. Blir att städa och sen ut på en långpromenad i snön!

Nej nu ska jag väl fortsätta skriva..Detta kom jag hem till igår ♥ Han skämmer bort mig den där gubben, i lördags fick jag ett helt set med jordgubbsgrejer från bodyshop med. PUSS!

Fredag

Yes nu är det fredag och jag är glad glad glad! :)

Har studiedag idag så jag ska snart sätta igång och plugga. Sen blir det att möta babe och sen blir det troligtvis en sväng på staden :)

Igår var jag på BC och kikade lite på min nya arbetsplats! :) Har blivit erbjuden jobb på praktiken, kul!! :)

Annars i helgen är ett rustabesök planerat och sen ska jag och min man fira 4,5 år tillsammans :) Brukar fira halvår tillsammans istället för alla hjärtans dag :)


2012-02-05

Sitter och inväntar en vän för en söndagsfika. Nu får jag chansen att bjuda på mina blåbär/hallon muffins jag bakade igår.

Denna söndag har i övrigt spenderats i sängen men har även hunnit städa och pluggat lite.

Liten senare i eftermiddag ska jag trampa iväg till Maxi då vi är i stort behov av mat. Undrar när vi storhandlade senast egentligen?


Kanske är det ett avslutat kapitel


RSS 2.0