Tisdag

Hej igen!

Ligger och fixar lite ny musik. Ska snart ge mig ut på en prommis! :) Antar att det blir den vanliga rundan längs svartån, men det är ju så fint där:) Jaja..

Det är väl iaf planen idag, sen ska jag hem och duscha, käka osv innan det är dax att bege sig till jobbet vid 3 tiden. Jobbar kväll idag :)

Igår jobbade jag halv 8 till 3. Sen gick jag in till stan och hämtade min cykel. Vid 6 mötte jag upp nessa och sebbe för middag på staden. De jävlarna har varit borta i 3 veckor så de var redigt najs att träffa dem igen :)

Nej nu ska jag kila! Ha en bra dag!

Dagen till ära

Det var ett tag sen jag kikade in här. Har inte haft något sug efter att blogga alls. Men nu så.
Senaste tiden har bestått av jobb och en kristinehamnsvistelse på 4 dagar. Var underbart att vara ledig och bara ha sommarlov i några dagar. Hann med nästan allt jag hade planerat, träffa mina vänner Anna och Emma, busa med Tage, hälsa på mormor, mysa med familjen, vara barnvakt, gå på loppis, plocka blåbär, bada och sola i stugan osv. Vistelsen hos mormor resulterade i att jag fick jätte söta små kaffekoppar och lite andra småfynd man bara kan hitta hos en mormor med samlarmani. På loppisen hittade jag en fin kandelaber och lite annat strunt som nu pryder vårt hem. Igår var jag även och hämtade ut en paket efter jobbet, ett helt underbart kakfat i två våningar. Det måste jag visa någon dag..

Iallafall, idag är jag ledig. Vaknade när mitt hjärta åkte till jobbet halv 6. Fick en ovanligt lång hejdå&godmorgonpuss dagen till ära. Nej det är ju inte en alldeles vanlig torsdag för oss idag. Idag är det nämligen 4 år sen vi blev tillsammans. 4 underbara år. Halv 9 idag bestämde jag mig iallafall för att kliva upp ur sängen och möttes då av ett paket som stod på köksbordet. Tack så mycket älskling!! Blev super glad för innehållet som nu pryder vårt sovrum. Om ca 5 min slutar hjärtat jobbet. När man kommer hem ska han få en lång massage (vilket han förtjänar efter 10 timmars jobb) och till kvällen ska vi sedan gå ut och äta på en liten mysig grekisk restaurang som serverar precis lika god mat som i grekland.

Älskar dig mer och mer för varje dag som går. Älskar att du tar fram det bästa hos mig och att du är precis den underbara människa du är. Du har mitt hjärta i dina händer.


RSS 2.0